06-25302021    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws en Wetenswaardigheden

De ontwikkelingen omtrent Corona staan niet stil, ook in de fysiotherapie moeten we heel kritisch de face to face behandeling beoordelen. Vandaar dat er groot wordt ingezet op video consulten. Zorgverzekeraars stimuleren dit en vergoeden deze consulten ook gewoon als zijnde een fysio consult. De consulten zijn zo ingericht, dat er live ook oefeningen en/of een oefenprogramma kan worden doorgenomen. De uitleg van de oefeningen is duidelijk, maar om het echt goed te doen, vraag ik je om de oefeningen zoals je ze uitvoert te filmen en naar me toe te sturen. Om er zeker van te zijn dat je ze correct uitvoert. Op die manier kan je een begin maken met het herstel van je blessure !

Ook voor mensen die nu begonnen zijn met hardlopen is een video consult een nuttig hulpmiddel. Ik kan een preventief oefenprogramma voor je samenstellen, icm een verantwoord hardloopschema. 

Heb je hier interesse in, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vervolgens maken we een afspraak wanneer je kunt inloggen voor een videoconsult.

 physiapp 2