06-25302021    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws en Wetenswaardigheden

Veel mensen vragen zich af of hun fysiotherapiebehandelingen nog wel door kunnen gaan. Het standpunt van Hardloopfysio op dit moment is dat we de richtlijnen volgen die onze beroepsvereniging is aangegeven vanuit het RIVM. Ook vandaag is er weer overleg op het Ministerie van VWS tussen alle beroepsverenigingen en koepelorganisaties uit de zorg. Het doel was het in stand houden van de acute zorg die door ziekenhuizen en huisartsen geleverd moet worden. Huisartsen doen een dringend beroep op de inzetbaarheid van fysiotherapeuten. Ons wordt gevraagd om de fysiotherapeutische zorg te blijven leveren aan de bevolking om de niet-Corona gerelateerde klachten in ieder geval doorgang te laten vinden, zodat zij daarin niet extra belast worden.

Vooralsnog geef ik daar dan ook gehoor aan. Bovendien lijkt het wel of hardlopen voor veel mensen op dit moment een alternatief biedt voor de sport die ze normaal doen, of als uitlaatklep voor deze onzekere tijden. Het was nog zelden zo druk in het bos met sporters...

De praktijk blijft dus geopend, maar wel met de richtlijnen zoals die in het vorige nieuwsbericht aangegeven zijn. Graag je aandacht hiervoor !