06-25302021    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie

Zoals je in onze werkwijze kunt lezen vinden we een goede oorzaakanalyse essentieel om een blessure effectief te kunnen behandelen. Hier nemen we de tijd voor en doen wat nodig is om tot de kern te komen.

Onderdeel van het behandelplan kan zijn dat er fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn om blessurevrij te geraken. Ronald Dercksen is geregistreerd fysiotherapeut met inmiddels 30 jaar ervaring in de sport, en dan met name de hardloopsport.

Ronald doet zelf ook al 40 jaar aan hardlopen en begrijpt heel goed dat het vervelend is om de looptrainingen te moeten minderen of zelfs even te stoppen. Maar juist die ervaring zorgt er voor dat de juiste keuzes gemaakt worden om snel tot herstel te komen.

Hardloopfysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dus bent u verzekerd voor fysiotherapie dan worden de behandelingen vergoed. Zo niet, dan zijn de behandelingen voor eigen kosten.

Een blessure? Een analyse? Een inspanningstest? Meer weten? Vragen?

Wij zijn u graag van dienst
Neem contact op >>>